Zdenko Sambol više nije trener Grabovca

Nogometaši Grabovca ostali su bez trenera nakon remija na gostovanju kod osječke Olimpije. Nakon tri godine sjajnog posla u Grabovcu se od klupe oprostio Zdenko Sambol.

Oglas

Kroz protekli period Sambol je odradio sjajan posao u Grabovcu, u dvije uzastopne sezone je osvajao naslove prvaka i plasirao se u viši rang natjecanja, od 2. ŽNL Nogometnog središta Beli Manastir doveo je Grabovac do Međužupanijske lige Osijek – Vinkovci, a i tu su odradili odličan posao, u vrlo jakoj konkurenciji Sambolova je momčad držala 5. mjesto sa 25 osvojenih bodova u dosadašnjih 15. kola.

Oglas

– Uprava kluba mi se zahvalila na suradnji. Napomenuo bih da mi je bila čast raditi u ovako dobro organiziranom i vođenom klubu. U dvije i pol sezone sam s svojim igračima radio korektno i preskočivši dva ranga nastavili uspješno i u MŽNL. Ovim putem se zahvaljujem svim članovima uprave, osoblju i navijačima, a naravno posebno igračima na suradnji i lijepim danima u klubu. Vama osobno hvala na izuzetno korektnim i sportskim komentarima o našoj ekipi – za Sportalo je rekao Zdenko Sambol.

Oglas

Iz vodstva kluba doznajemo da novo trenersko ime još nije poznato ali se naravno intenzivno radi na tome. Sljedeća prvenstvena prepreka za Grabovac je HAŠK Sokol, a vrlo brzo ćemo doznati hoće li novi trener debitirati u tom susretu ili će ipak klupu preuzeti nakon toga.