Zdenko Sambol ostaje na klupi Olimpije

Iako su sezonu završili na posljednjem mjestu sa samo 14 osvojenih bodova, nogometaši Olimpije će najvjerojatnije ostati članovi Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci. Iako se još uvijek ne zna status niti broj klubova u ovom rangu natjecanja, Olimpija je na svojoj FaceBook stranici objavila kako će oni i iduće sezone igrati međužupanijski nogomet. Sigurno je samo da Grabovac nakon odustajanja ispada, Valpovka kao prvak ide u viši rang, dok će Vardarac i Slavonija iz Soljana ući. Borac iz Kneževih Vinograda igra kvalifikacije za promociju u 3. HNL, a klubovi se iskreno nadaju kako će se liga ipak smanjiti na 16, jer 18 klubova u petom rangu hrvatskog nogometa, gdje igraju amateri je svakako previše. No, tko smo mi da sudimo…

Oglas

Uprava Olimpije, na čelu s mladim predsjednikom Mariom Iličićem, je dogovorila nastavak suradnje s dosadašnjim trenerom Zdenkom Sambolom. Sambol je momčad preuzeo sredinom proljetnog dijela prvenstva, a povesti će ju i u pripreme za novu sezonu. Cilj svih u klubu je svakako osnažiti ekipu kako se ne bi doveli u prošlosezonsku situaciju.

Oglas

Nakon završetka sezone sjeli smo za stol i vrlo brzo dogovorili zajedničku suradnju u slijedećoj sezoni. Klub ima povjerenje u mene, a i ja imam veliko povjerenje u vodstvo kluba. Obzirom na turbulentnu prošlu sezonu, plan kluba je da u dogovoru sa sportskim direktorom ojačamo seniorsku momčad , nastojat ćemo napraviti igračku križaljku gdje planiramo dovesti veći broj igrača koji će kvalitetom moći odgovoriti zahtjevima lige i svi zajedno u klubu ćemo nastojati dovesti klub na grane kako i priliči velikom rođendanu – stogodišnjici kluba. – za Sportalo je rekao Zdenko Sambol, trener Olimpije.