/Zdenko Gorup podnio ostavku u Baranja Belju NAKON TRI PORAZA U NIZU ODLAZAK TRENERA
baranja belje zdenko gorup

Zdenko Gorup podnio ostavku u Baranja Belju NAKON TRI PORAZA U NIZU ODLAZAK TRENERA

Nakon što je njegova momčad doživjela treći uzastopni poraz u osječko baranjskoj 1. ŽNL, Zdenko Gorup podnio je ostavku na mjesto trenera Baranja Belja.

Baranje je jako dobro ušla u sezonu u prva dva kola upisali su dvije pobjede, zatim remizirali na gostovanju kod Olimpije i sve se činilo kao prema planovima. Prije sezone iz Baranje su najavljivali visoke ambicije, borbu za sami vrh lige i nakon tog uvoda činilo se da imaju čvrst argument u rukama da tako i bude. U 4. kolu stigao je prvi poraz, Jedinstvo je bilo bolje u Donjem Miholjcu, a onda je novi udarac stigao na “domaćem” terenu u Šećerani protiv Hajduka. Jučer je stigao i treći uzastopni poraz u Punitovcima, a nakon utakmice trener Baranje je u neformalnom dijelu razgovora najavio odlazak, ali nije želio izlaziti s izjavom vruće glave. Danas smo ponovno razgovarali i potvrdio nam je još jednom da stoji iza odluke, ali ipak ostaje za obaviti još jedan razgovor s vodstvom kluba iako nema namjeru promjeniti svoju odluku.

Po svemu sudeći u Baranji ćemo imati drugu ovosezonsku promjenu na klupi,nakon što je zbog zdravstvenih rezultata Kapraljević napustio klupu Feška, a nasljedio ga je Šundalić, Gorup bi mogao biti prvi koji odlazi zbog rezultata i  to već nakon 6 odigranih susreta.

Podijeli
  •  
  •  
  •