Završnica prvenstva 1. ŽNL BPŽ teško da je mogla biti zanimljivija, ni Istok ni Zapad nisu blizu konačnog odgovora tko je prvak

Sama završnica utrke za naslov na Istoku i Zapadu 1. ŽNL BPŽ nije mogla biti zanimljivija. Na Istoku je pole position rezerviran za Posavinu, no na istom broju bodova se nalazi i Zvonimir, a Vinogorac prijeti s bodom manje. Tron Zapada je trenutno u rukama Psunja, no samo jedan bod ih dijeli od odlične Batrine.

Oglas

Oglas

Zvonimir ide u Klakar na gostovanje Graničaru te se očekuje pobjeda i kiks Posavine na domaćem terenu protiv neugodnih Gundinaca, a realno je za očekivati kako će obje momčadi nastaviti s pobjedama. Vinogorac će se pokušati približiti, ali neće im biti lako jer im u goste dolazi Slavonac (GB). Omladinac (ST) se također nada približavanju vodećima, a testirati će ih neugodna mlada ekipa Podcrkavlja u Starom Topolju. Sve bolja Sloga (J) na domaćem terenu očekuje pretposljednju momčad Tomice, a pobjeda domaćina se nameće kao imperativ jer nekoliko ekipa Slogi prijeti s malim bodovnim zaostatkom. U Vrpolju će Sloga pod novim trenerom pokušati svladati vrlo jaki Graničar (SŠ), a ovo bi mogao biti možda i najzanimljiviji susret kola. Podvinje i Perkovci će odigrati i svoj međusobni dvoboj, a domaćini će pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena nad indisponiranim gostima u posljednjih nekoliko kola.

Oglas

Na Zapadu je situacija slična kao i na Istoku. Psunj ide na noge posljednjoj Šokadiji te se očekuju bodovi kod Sokola. Batrina se nada kiksu Psunja, a s 3 boda na domaćem terenu protiv Slavonca (G/D) žele pokušati preuzeti vrh u derbiju kola. Slaven je izgubio snagu u lovu na vrh, no protiv Croatije želi 3 boda u nadi da će se približiti vodećem dvojcu te im tako poremetiti međusobnu borbu. Budućnost i BONK će odigrati vrlo zanimljiv dvoboj u Rešetarima, a s obzirom da ove dvije momčadi dijeli samo jedan bod, očekuje nas vatromet dobrog nogometa. Omladinac u Vrbovi protiv Slavije želi prekinuti jako loš niz i isključive poraze u sad već podosta kola, dok Slavija želi uzeti bodove indisponiranim domaćinima te se tako odvojiti na tablici. Mladost u Cerniku dočekuje Svjetlost, a sve osim pobjede domaće momčadi nameće se kao iznenađenje. Posavac u Davoru želi opravdati reputaciju teškog domaćina te s nova 3 boda protiv Slavonca (BS) pobjeći Budućnosti.