/Završio Kamp Hrvatskog rukometnog saveza za 2019. godinu PREKO 500 SUDIONIKA U KAMPU
kamp hrs

Završio Kamp Hrvatskog rukometnog saveza za 2019. godinu PREKO 500 SUDIONIKA U KAMPU

Nakon četiri turnusa po šest dana i više od 500 mladih igračica i igrača, završen je Kamp HRS-a za 2019. godinu.

Broj sudionica i sudionika kampa je na razini prošlogodišnjeg koji je pak bio rekordan od kada se održava u Zadru. Svi rezervirani kapaciteti bili su gotovo u potpunosti popunjeni, a ove godine po prvi puta su imali i liste čekanja za određene turnuse radi velikog interesa.  U Kampu su na pripremama također bile tri mlađe rukometne reprezentacije – ženska kadetska, muška kadetska i muška mlađa kadetska reprezentacija.

Kamp je vođen kvalitetom rada trenerica i trenera koji su vrijedno prenosili rukometna znanja na mlađe generacije prilagođavajući način i intenzitet rada formiranim grupama. Uvjeti za treniranje u sportskim dvoranama „Bili Brig” i „Mocire” bili su vrlo dobri kao i na vanjskom terenu uz Omladinski hostel u Zadru.

Sudionike Kampa HRS-a posjetili su bivši reprezentativci, Ivan Stevanović Mario Kelentrić, te sadašnji vratar hrvatske muške rukometne reprezentacije, Filip Ivić, koji su mlade nade upoznali sa svojom sportskom karijerom.

Foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.