Završetak 2. ŽNL Našice: Sloga iz Podgorača ide u kvalifikacije za popunu 1. ŽNL Osječko-baranjske

Završena je sezona 2. županijske nogometne lige Đakovo. Sloga iz Podgorača je osigurala titulu prvaka i slijede joj kvalifikacije za ulazak u 1. ŽNL Osječko-baranjsku. Protivnik Slogi bit će BSK Bizovac. Prva utakmica je na rasporedu već ove nedjelje, 2. lipnja s početkom u 18 sati, u Bizovcu, dok je uzvrat u Podgoraču iduće nedjelje, 9. lipnja, također u 18 sati.

Mladost Stipanovci ostvarila je pobjedu nad Zagorcem 1952 rezultatom 3:0. Domagoj Levačić bio je dvostruki strijelac, postigavši golove u 10. i 28. minuti. Luka Štefančić dodatno je povećao prednost domaćina pogotkom u 48. minuti za konačnih 3:0.


Željezničar je slavio u gostima protiv Croatie Velimirovac minimalnom pobjedom od 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Slaven Kubaša u 55. minuti, što je bilo dovoljno za tri boda Željezničara.

Vihor je u gostima pobijedio Brezik rezultatom 2:0. Luka Kraljik doveo je goste u vodstvo u 24. minuti, a pobjedu je potvrdio Filip Jakubec golom u 56. minuti.

U utakmici između Zoljana i Iskrice, domaćini su slavili s 3:2. Bruno Vonić doveo je Zoljan u vodstvo već u 3. minuti. Aleksandar Štefančić izjednačio je za Iskricu u 8. minuti. Mateo Turčić ponovno je doveo Zoljan u vodstvo u 57. minuti, a Marko Mezak Vuk povećao je prednost domaćina u 78. minuti. Iskrica je uspjela smanjiti zaostatak golom Manuela Čoboja u 89. minuti, no to nije bilo dovoljno za izjednačenje.

Omladinac Niza ostvario je pobjedu nad Lilom rezultatom 3:2. Tin Mauhar doveo je goste u vodstvo u 7. minuti, ali je Luka Repinc brzo izjednačio za Lilu u 10. minuti. Denis Ćosić ponovno je doveo Omladinac u vodstvo u 12. minuti. Filip Božiček izjednačio je za Lilu u 35. minuti, no Danijel Ćosić postigao je pobjednički pogodak za Omladinac tek u 88. minuti.