/Završen turnir u Marijancima ODLIČNA ORGANIZACIJA UDRUGE MLADIH STRUG
tgol

Završen turnir u Marijancima ODLIČNA ORGANIZACIJA UDRUGE MLADIH STRUG

Završen je turnir u Marijancima. Prvi malonogometni turnir u organizaciji Udruge mladih Strug odrađen je na visokom nivou pa će zasigurno svake godine biti sve bolji i rasti zajedno sa svim sudionicima.

torg

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa, a nakon završnice saznali smo tko je bio najbolji i tko je pokupio vrhnje. Tako je 3. mjesto zauzela ekipa Nogometne ikone, 2. mjesto Pijani mornari, 1. mjesto No Name. Najbolji golman je Toni Sinković, a najbolji strijelac Dominik Kovačić.

tnag

Turnir je prošao bez ikakvih incidenata uz ozračje fair playa te se nakon turnira nastavilo druženje ekipa i gledatelja do ranih jutarnjih sati.

tpob

Posebnu zahvalu upućujem članovima udruge koji su pomogli pri organizaciji, tvrtci Matakovo d.o.o kao i općini Marijanci na donacijama koje su uvelike pomogle da se održi turnir – za Sportalo je izjavio Ivan Dorkić jedan od organizatora premijernog turnira u Marijancima

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.