Završen je turnir u Kneževim Vinogradima

Završen je malonogometni turnir u Kneževim Vinogradima gdje su posjetitelji osim vrhunskih minijatura prekaljenih španera mogli uživati u raznovrsnom programu koji je donio i proveo vrijedni tim ljudi počevši od Općine i načelnika Vedrana Kramarića pa do svih onih koji su ga sproveli u djelo. U dugotrajni filter natjecanja za vrijedne nagrade malonogometaša uklopila se odlično i Fišijada, a posebno koncert uvijek vesele i prekrasne Jelene Rozge. Ambijent uz bazene u Kneževim Vinogradima je bio prekrasan proteklih dana i tjedana, a toplo i sparno ljeto najbolje je malo ohladiti upravo na bazenima što vam se nudi na ovom predivnom sportskom kompleksu.

Oglas

Nakon dugotrajnih borbi do same završnice su stigli ono najbolji koji su se potukli za koverte, pehare i medalje, a do naslova pobjednika je stigla ekipa Media Box koju je bez imalo sumnje do najviše stepenice doveo jedan od najmlađih sudionika završnice fenomenalni Nemanja Poznanović. Sa svojih tek 17 godina pokupio je pojedinačne nagrade za najboljeg igrača i vratara, a uz njega se istaknuo najbolji strijelac turnira Josip Špoljarić koji je svoju ekipu iz Višnjevca doveo do titule viceprvaka ovoga turnira.

Prije borbe u seniorskoj kategoriji veterani su odradili svoj program pri čemu je u borbi za 3. mjesto na koncu pobjedu odnijela ekipa CB Samba dok je u finalu ekipa Darocz svladala suparnika Baranja Belje. U susretu za 3.mjesto seniora ekipa OPG Budimir je slavila protiv Općine Darda doka je u spektakularnom finalu uz light show, baklje i prepuno gledalište te veliku borbu na kraju pehar pripao ekipi Media Box.
KONAČAN POREDAK SENIORI:
1. Media Box
2. Višnjevac
3. OPG Budimir
KONAČAN POREDAK VETERANI:
1. Darocz
2. Baranja Belje
3. CB Samba
POJEDINAČNE NAGRADE:
Najbolji vratar Nemanja Poznanović
Najbolji igrač Nemanja Poznanović
Najbolji strijelac Josip Špoljarić
Fair play ekipa Baza Naselje