Završen je memorijalni turnir u Bilju

Protekli je vikend u organizaciji HNK Bilje održan 21. po redu Memorijalni turnir Ivica Ranogajec-Beli. Uz domaćina su na turniru sudjelovale još tri ekipe.

Oglas

Bilje je pobjedom u finalu nad Dinamom iz Starog Petrovog Sela osvojilo naslov na domaćem terenu. U susretu za treću poziciju Zmaj je bio za nijansu bolji od Ribara iz Kopačeva. Na kraju turnira održano je proglašenje najboljih pojedinaca. Iz pobjedničke ekipe za najboljeg igrača izabran je Stanko Jeftimir, dok je titula najboljeg vratara otišla u ruke Roberta Kuruca. Najbolji strijelac turnira bio je Andrej Moric iz drugoplasiranog Dinama.

Oglas

Hvala svim akterima u sportskom natjecanju koji su po izuzetno teškim i sparnim vremenskim uvjetima sudjelovali na našem 21. po redu memorijalnom turniru Ivica Ranogajec-Beli koji se održao proteklog vikenda. Sudionici turnira su osim domaćina HNK Bilje bile i sljedeće ekipe: NK Ribar Kopačevo, NK Zmaj Zmajevac, NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo. Zahvaljujemo našoj vjernoj publici na podršci i kupovini tombola. Hvala i svim sponzorima koji su podržali i pomogli svojim donacijama, te na taj način i olakšali održavanje ovog 21. po redu memorijalnog turnira – predsjednik kluba Saša Miletić.

Oglas