Završen je 8. Memorijalni turnir ulica Slavko Đurašević “ČAVKE”

Tradicionalno natjecanje u kuhanju čobanca gdje je nastupalo 9 natjecatelja, mali nogomet 8 ekipa, poligon za djecu do 11 godina podijeljeno u 2 dobne skupine, nažalost ove godine nisu imali dovoljan broj ekipa za natjecanje u boćanju na travi – sve to dio je tradicionalnog Memorijalnog turnira Slavko Đurašević u Feričancima.

Oglas

Oglas

Najbolji čobanac je skuhao Marin Benić, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD Valenovac, a treće mjesto pripalo je Matiji Čejki. U natjecanju poligonu za djecu prikupili smo ukupno 17 djece podijeljeno u 2 kategorije. Kod Mlađih prvo mjesto osvojila je Marija Kapraljević, drugo mjesto Mihael Matoković, treće mjesto Ivano Kapraljević, dok je kod starijih prvo mjesto osvojio Fran Bošnjak, drugo mjesto Anamaria Ivanović, treće mjesto Ivan Kapraljević. U ovoj kategoriji imali smo posebne nagrade a to su bili najmlađi sudionik i sudionica Matej Kapraljević i Tesa Kruljac, te najpožrtvovnijeg sudionika i sudionicu Petar Božić i Tia Jukić. U onom najzanimljivijem natjecanju, malom nogometu pobjednički pehar po prvi put podigla je ekipa BMV (Mirogojska, Vinogradska, Brkićev Arman) koja je u finalu pobijedila ekipu Dorina lijeva rezultatom 3:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Kolodvorska lijeva koja je svladala ekipu Ferićeva/Petrovac rezultatom 1:0! Čestitke svim sudionicima na postignutim rezultatima ovog već tradicionalnog turnira ulica! Zahvaljujemo se generalnim sponzorima Općini Feričanci, Osilovac d.o.o., kao i svim ostalim sponzorima su pomogli u organizaciji ovog turnira! – poručili su iz FEŠK-a.

Oglas

Sav prihod od turnira biti će namijenjen školi nogometa NK Fešk za kupnju sportske opreme i rekvizita za pomoć u radu škole.