Završen je 2.memorijal u Starim Mikanovcima

Tijekom proteklog vikenda odigran je i memorijal u Starim Mikanovcima u spomen na neprežaljenog Ivana Majhena. Prvoga dana Memorijalnog turnira prije samoga odigravanja odana je počast odlaskom na groblje i paljenjem svijeća Ivanu, a neposredno pred početak samog turnira otkriven je mural posvećen Ivanu na istočnom dijelu terena.

Prva utakmica između Radnika iz Vrbice i Šokadije je u regularnom dijelu završila 2:2. Nakon toga se pristupilo izvođenju penala gdje je Šokadija ipak bila više koncentrirana i pobijedila. Druga utakmica između Kešinaca i Naprijed Mrzovića završila je visokom pobjedom Kešinaca od 7:1.
Drugoga dana turnira odigrane su također dvije utakmice – za 3.mjesto su igrali ŠNK Naprijed Mrzović i NK Radnik Vrbica. Pobijedila je ekipa Radnika rezultatom 2:0, a za prvo mjesto su se borile ekipe Kešinaca i domaćin. Na kraju su pehar za najbolju momčad osvojili domaći igrači koji su slavili rezultatom 3:2.
Titulu najboljeg strijelca turnira odnio je Ivan Crnković, najboljim vratarom je proglašen Josip Mihić, a pehar za najboljeg igrača pripao je Antunu Vuksanoviću.
Domaćin je nakon turnira dodijelio plakete pod nazivom Ivan Majhen – Gajba za najveći doprinos u radu i ponašanju u sezoni 2021./2022. Za kategoriju limača nagrada je dodijeljena Adamu Matoševiću, za kategoriju pionira Marku Majcenoviću, a za kategoriju seniora Antunu Vuksanoviću.
Pehar je pripao i Darku Majhenu koji je sa 64 postignuta gola u protekloj sezoni 2021./2022. osvojio titulu najboljeg strijelca Vukovarsko – srijemske županije u kategoriji pioniri. NK Šokadija ovim putem zahvaljuje ekipama na sudjelovanju te fer i korektnoj igri, kao i svim posjetiteljima i navijačima, svima koji su sudjelovali u organizaciji te sponzorima koji su uvelike pomogli u održavanju turnira.