/Žaper i Šutalo na Gračanovom popisu ŽAPER: SRETAN SAM I PONOSAN!
žaper šutalo nkos

Žaper i Šutalo na Gračanovom popisu ŽAPER: SRETAN SAM I PONOSAN!

Izbornik Gračan je za utakmice s Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Škotskom pozvao Šutala i Žapera.

Hrvatska U-21 reprezentacija 5. će rujna u Velikoj Gorici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata, a pet dana kasnije na rasporedu je prvi susret u novom ciklusu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Mladi reprezentativci u Šibeniku će se susresti s odgovarajućom selekcijom Škotske. Izbornik Nenad Gračan objavio je popis igrača s kojima kreće u pohod na kontinentalnu smotru koja će se u lipnju 2021. godine održati u Mađarskoj i Sloveniji. Na tom su popisu i dvojica nogometaša Osijeka: Boško Šutalo i Mihael Žaper.

I dok je Šutalo u posljednje vrijeme bio standardan u selekciji U-19, Žaper je ranije pozivan u istu vrstu, a sada je, kao i Boško, prvi puta dočekao poziv za U-21 nacionalnu vrstu. To je svakako zaslužio svojim zapaženim nastupima u bijelo-plavom dresu.

Ugodno sam se iznenadio, malo je reći da sam sretan jer je to prvenstveno osjećaj ponosa. Nešto najljepše je imati priliku zaigrati za Hrvatsku i unaprijed se veselim. To mi je sada još i veća obveza da u svom klubu u kontinuitetu budem na što višoj i boljoj razini, rekao je Mihael.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.