Zahuktava se prvenstvo u MŽNL SB-PŽ: Sedmo kolo za vikend!

Zahuktava se prvenstvo u okviru sedmog kola MŽNL SB-PŽ! Vodećih deset momčadi u razmaku su od samo pet bodova te je svako slavlje zlata vrijedno. Derbi kola gledat ćemo u Lipiku gdje će snage odmjeriti uvijek neugodni domaćin NK Lipik 1925 i Tomislav iz Donjih Andrijevaca a iznimno zanimljivi susreti čekaju nas u Bukovlju , Slobodnici, Sikirevcima i u Okučanima!

Oglas

Oglas

Vrlo zanimljiv susret subotnjeg dijela programa bit će onaj u Bukovlju gdje lider nakon sedam kola domaći Slavonac dočekuje trećeplasiranu Požegu. Domaći Slavonac u šest je kola uprihodio 13 bodova, dok je Požega skupila bod manje, 12.

Oglas

Subotnji dio programa nudi i derbi susret u Lipiku gdje će uvijek neugodni domaćin NK Lipik 1925  dočekati jednog od pretendenata za naslov NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca, koji je prošlo kolo remizirao u domaćem ogledu sa Sikirevcima.

Subotnji susreti nastavljaju se ogledom momčadi iz donjeg dijela ljestvice, a u prvom od njih sučelit će se Dinamo Vidovci i Mladost Sibinj koja je ovaj tjedan promijenila trenera pa je sada za kormilom Boris Brica! Dinamo u ovaj ogled ulazi s dva boda iz šest susreta, dok je Mladost u isto toliko kola uprihodila jedan prvenstveni bod.

Zanimljiv susret u donjem dijelu tablicu i priliku za bodove tražit će NK Papuk Velika i NK Jakšić. Domaćin u ovo kolo ulazi s bodom iz šest susreta, dok je Jakšić trenutno jedanaestoplasirana momčad ljestvice sa šest osvojenih bodova.

U nedjeljnom dijelu programa sučelit će se ekipe koje su u šest prvenstvenih ogleda skupile učinak od deset bodova, domaći NK Sikirevci i gost Slavonac iz Nove Kapele. Sikirevci su proteklo kolo remizirali sa NK Tomislavom, dok je Slavonac iz Nove Kapele prošlo kolo visoko trijumfirao nad Papukom iz Velike!

Nedjeljni program donosi sam i okršaj trenutno četvrtoplasirane NK Slobodnice i NK Zadrugara iz Oprisavaca. Slobodnica nakon šest kola na kontu ima 12 bodova, dok je Zadrugar na osam osvojenih bodova iz šest susreta.

Još jedan napet susret čeka nas i u Okučanima gdje će domaći Psunj Sokol i gostujući Hajduk iz Pakraca zaključiti sedmo prvenstveno kolo. Psunj Sokol trenutačno je sedmi na ljestvici s deset osvojenih bodova, dok je Hajduk osvojio jedan manje, devet.