/Zahuktala Lokomotiva stiže u Gradski vrt KULEŠEVIĆ: ŽELIMO OBJE POBJEDE DO KRAJA
kulešević nkos

Zahuktala Lokomotiva stiže u Gradski vrt KULEŠEVIĆ: ŽELIMO OBJE POBJEDE DO KRAJA

Samo je jedan cilj postavio trener Bijelo-plavih uoči posljednje dvije utakmice u ovoj godini. Ivica Kulešević na konferenciji za novinare poručio je kako bi ga zadovoljile jedino obje pobjede u samoj završnici polusezone, prvo u nedjelju s Lokomotivom, a potom i tjedan dana kasnije protiv Slaven Belupa. Oba susreta naš će prvoligaš odigrati u Gradskom vrtu i prilika je to da se uz maksimalan bodovni učinak ostvari i pomak na prvenstvenoj ljestvici kako bi i plasman prije odlaska na odmor bio što bliže vrhu ljestvice.

Dakako da se „Lokose“ cijeni, oni to zaslužuju svojim igrama i ostvarenim rezultatima, no Osijek je vrlo uspješan na domaćem terenu i Kulešević tu seriju svakako želi produžiti. Vjerojatno se u sastav vraćaju Majstorović i Žaper koji su propustili gostovanje u Zaprešiću. Koje će promjene biti u početnoj jedanestorici, stručni stožer će odlučiti dan uoči utakmice.

Press konferenciju pogledajte ovdje:

Foto/Izvor nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.