/Zagorac i Zoljan izjednačeni na vrhu, Mladost u Pribiševcima postigla 11 komada LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
zoljan

Zagorac i Zoljan izjednačeni na vrhu, Mladost u Pribiševcima postigla 11 komada LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo Lige Nogometnog središta Našice u kojem se posebno istaknula Mladost iz Breznice koja je na gostovanju kod posljednjeg Slavonca odradila uspješan pucački trening i domaćeg vratara matirala čak 11 puta.

Na vrhu ljestvice i dalje su Zagorac i Zoljan koji su na maksimalnom učinku od 15 osvojenih bodova, a u 5. kolu i jedni i drugi su upisali uvjerljive pobjede. Zagorac je na svom terenu u Beljevini s 5:0 nadigrao Martina uz dva pogotka Kučine, a Zoljan je jednom manje poentirao na gostovanju u Breziku, no njihov Ivan Kovačević pogodio je jednom više, dakle tri puta u prvom poluvremenu za mirno slavlje i nastavak boja sa Zagorcima.

Najraspoloženiji među strijelcima bio je David Pleša koji je 5 puta matirao vratara Slavonca u samo 59 minuta koliko se na žalost igrala utakmica u Pribiševcima. Uvjerljivu pobjedu upisala je i Vuka koja je s 8:1 nadigrala hrabru momčad Lađanske koja može poslužiti svima za primjer, ili barem onima koji su u problemu s brojem igrača. Naime, Lađanska je stigla sa samo 9 igrača i pošteno, sportski odradila čitavu utakmicu, pošteno izgubila i na kraju još uspjela postići pogodak u 87′ čiji je autor Željko Bračko.

Ivan Kolar, igrač s brojem 4 na leđima 4 puta je matirao vratara Dinama za još jednu uvjerljivu pobjedu u ovom petom kolu. Lug je slavio mirnu domaću pobjedu za bijeg sa začelja i sada ima, pogađate – 4 boda! Najviše uzbuđenja bilo je u Nizi gdje je Omladinac ugostio Seonu. Gosti su u samom otvaranju došli do početne prednosti, no onda je stvari u svoje ruke, odnosno noge, uzeo Tomica Barišić i s dva pogotka, od čega je drugi s 11 metara ostavio bodove u Nizi. Od 63. minute domaćin je igrao s igračem manje, no Seona nije uspjela poravnati pa je Omladinac pobjegao na 4 boda prednosti u sredini ljestvice.

našice

Podijeli
  •  
  •  
  •