/Zagorac sedmicom proslavio jesenski naslov LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
zagorac

Zagorac sedmicom proslavio jesenski naslov LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Završen je jesenski dio sezone u Ligi nogometnog središta Našice u kojoj je jesenski naslov pripao nogometašima Zagorca iz Beljevine. U posljednjem kolu jesenski prvak je bio vrlo raspucan, postigli su čak sedam pogodaka Mladosti i na najbolji mogući način zaključili polusezonu. Karlo Žnidarec se proslavio s tri pogotka, a gosti su se odlično držali sat vremena, a kada je krenulo domaćina završilo je prilično ružno za Mladost.

I prvi pratelj je jednako efikasno završio jesen, oni su isto kao domaćin u Jelisavcu ispratili Vuku kući sa sedmicom u mreži. Marijan Kubala postigao je tri pogotka koji su ga lansirali na vrh jesenske ljestvice strijelaca zajedno s Meherekom i Pranješom. I Pranješ je bio strijelac, nakon neiskorištenog jedanesterca zabio je za konačnih 1:1 u ogledu njegovog Omladinca i Luga. Bodove su podjelili i Lađanska i Martin nakon što su gosti dva puta bili u vodstvu.

strijelci

Seona je iskoristila nekompletnost Brezika koji je stigao sa samo 9 igrača i došla do uvjerljive 5:0 pobjede, naravno zaslužila komplimente, ali još veće je zaslužila hrabra gostujuća družina koja je pošteno odradila svih 90 minuta bez iti jednog zarađenog kartona, i što je još važnije bez “ozljeda” i prekida! Bravo! Čestitke zaslužuju i nogometaši Poganovaca i Dinama koji su odgirali najzanimljiviju utakmicu kola. Nakon što je domaćin vodio 3:1 gosti su do poluvremena izjednačili, a bodove u Poganovcima je u drugom dijelu ostavio Davor Stanivuković svojim drugim zgoditkom na utakmici, prvim iz kaznenogudarca. Poganovci su ovim slavljem izborili status druge najuspješnije momčadi jeseni, ali su zbog minusa od 6 bodova ipak relativno daleko od Zagorca.

našice

Podijeli
  •  
  •  
  •