/Zagorac i Omladinac uvjerljivo do novih bodova DRUGA MOMČAD VIHORA ODLIČNO PRATI VODEĆE
omladinac niza

Zagorac i Omladinac uvjerljivo do novih bodova DRUGA MOMČAD VIHORA ODLIČNO PRATI VODEĆE

Našički trećeligaši odigrali su 9. kolo svog prvenstva, a ono je proteklo u gotovo apsolutnoj dominaciji domaćih momčadi, samo se Vuka iz Seone vratila s jednim bodom, a u preostalih 5 susreta domaće su momčadi vrlo uvjerljivo upisale pobjede.

Poganovci su vrlo uvjerljiv slavili protiv Mladosti iako se na odmor otišlo sa samo pogotkom prednosti za domaće. S tri pogotka istaknuli su se Anton Maglica i Dario Todorović, a posebna kategorija je Ivan Vidaković koji je po jednom pogodio svaku mrežu, i svoju i protivničku. Alen Liović postigao je 4 gola u 6:0 pobjedi Dinama nad Brezikom, a jedan manje je postigao Mario Pranješ u slavlju Omladinca u domaćem susretu s Lađanskom. Druga momčad Vihora pred svojim je gledateljima s 4:0 bila bolja od Luga uz četiri različita strijelca.

Stošić je zabio dva, a Kruljac jedan za tri boda Zagorca protiv Martina kojima su ostali na vrhu prvenstvene ljestvice. U remiju Seone i Vuke i jedni i drugi su imali dvostrukog strijelca, za domaće je to bio Tomislav Golubović a za goste kapetan Ivan Meherek.

našice 3

Podijeli
  •  
  •  
  •