/Zagorac jedini startao sa 6 bodova DRUGO KOLO LIGE NS NAŠICE
zagorac

Zagorac jedini startao sa 6 bodova DRUGO KOLO LIGE NS NAŠICE

Liga Nogometnog središta Našice polako se zahuktava, odrađeno je proteklog vikenda drugo kolo, a jedino se Zagorac može pohvaliti s dvije uvodne pobjede i ponovno s vrha gleda na konkurente.

Za drugu pobjedu momčad iz Beljevine se morala dobrano namučiti pred svojim gledateljima. Nikica i Domagoj Kovačević tri su puta donosili prednost Dinamu, no Zagorac se uporno vraćao i na kraju stigao do  preokreta i slavlja zahvaljujući Stjepanu Ilišinu koji je ušao s klupe i postigao dva posljednja pogotka na utakmici.

Isti, 4:3 rezultat bio je i u susretu Martina i Luga u još jednoj super zanimljivoj utakmici punoj preokreta. Nakon pola sata Martin je imao mirnih 2:0, no onda slijedi veliki preokret gostiju za kojeg je najzaslužniji dvostruki strijelac Luka Mataija. I sve se to dogodilo u privih 45. minuta. U nastavak Martin odmah kreće novim golom, trećim za Martin a drugim koji je zabio Hrvoje Biuklić koji se u 70. minuti pretvorio u pravog junaka kada je postigao i svoj treći pogodak koji je Martinu donio sva 3 boda. Vuka je iz Nize odnijela sva tri boda zahvaljujući raspucanom Ivanu Mehereku koji je postigao sva tri zgoditka za svoju momčad. Lađanska je minimalno slavila protiv Mladosti na domaćem terenu, a druga momčad Vihora vrlo je uvjerljivo bila bolja od  Seone. Još jedan zanimljiv dvoboj odradili su Brezik i Poganovci. Iako su gosti postigli 3 pogotka njihov junak je svakako vratar Ivan Apati koji je dva puta zaustavio jedanaesterce domaćim napadačima. Jednom je i on bio nemoćan u toj  situaciji što bi reklo da je Brezik uspio izgubiti domaću utakmicu u kojoj je imao čak 3 kaznena udarca!

liga ns našice

Podijeli
  •  
  •  
  •