/Zagorac uz dva penala došao do nove pobjede LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
omladinac niza

Zagorac uz dva penala došao do nove pobjede LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Zagorac je možemo slobodno reći već osigurao jesenski naslov iako je još puno igre pred našičkim trećeligašima. Velikih 8 bodova prednosti i forma konkurenata gotovo pa jamče jesensku titulu momčadi iz Beljevine.

U 6. kolu  Zagorac je gostovao u Breziku i upisao 4:2 pobjedu. Domaćin je prvi došao do prednosti u samom otvaranju, no već u 15. minuti prednost je bila na strani Zagorca. U drugom poluvremenu Stjepan Ilišin je dva puta pogodio iz penala i osigurao pobjedu i ostavio Zagorac na maksimalnom učinku. Domaćin nije krio nezadovoljstvo suđenjem, ali bodovi su ponovno pobjegli iz Brezika.

111 gif reklame

Vuka je dugo odoljevala u Breznici, ali su u završnim minutama ipak morali dva puta po loptu u mrežu, ovi bodovi lansirali su Mladost na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Kuzminski i Mihić bili su strijelci u 2:1 pobjedi Omladinca protiv druge momčadi Vihora, a sva tri pogotka pala su u prvom dijelu utakmice. Breskovac i Biuklić postigli su po dva pogotka za Martin u najuvjerljivijoj pobjedi kola, a dvostruki strijelac u gostujućoj pobjedi Poganovaca kod Lađanske bio je Igor Vukadinović. Jedan jedini remi dogodio se u u Lugu gdje je gostovao Dinamo, a u svakoj mreži završio je po jedan gol

našička 3

Podijeli
  •  
  •  
  •