Zadruga osvojila CocaCola Cup!

Mladi požeški nogometaši pobjednici su CocaCola Cupa za Hrvatsku i od 14. kolovoza kreću u bitku s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Srbije za pobjedu na međunarodnom natjecanju koje će se kao i ova nacionalna završnica odigrati u Splitu.

Oglas

Nakon što su protutnjali kroz kvalifikacijske turnire u Pleternici i Slavonskom Brodu, jednakim su stilom odradili i skupinu u Splitu gdje su i Konavlima i Otočcu spakovali po pet komada i izborili veliko finale u kojem ih je čekao Vrbovec.

Oglas

I u finalu je ekipa Zadruga koju čine igrači iz Požege i Pakraca bila na visini zadatka, golovima Žarka Dominika Jakovljevića i Filipa Prološčića s 2:1 bili bolji od Vrbovca i pokazali da u Zlatnoj dolini rastu zlatni momci!

Oglas

– Sretni smo zbog ovoga što smo ostvarili, svi smo odigrali odlično, čak bih rekao da je bilo lakše od očekivanog na završnici. Posebno se veselimo ponovnom dolasku u Split gdje ćemo odigrati protiv pobjednika u Bosni i Hercegovini i Srbiji, sad kad smo ovo odradili ovako dobro planiramo i to osvojiti – poručio je jedan od junaka finala Žarko Dominik Jakovljević.

Pod vodstvom trenera Darka Kelemena za Zadrugu u Splitu su nastupali Niko Radoš, Roko Mršić, Žarko Dominik Jakovljević, Filip Prološčić, Petar Balog, Lovro Bruneta, Tvrtko Janković i Leon Bošković.