Zadnji je dan malonogometnog turnira u Borovu

Na memorijalnom malonogometnom turniru u Borovu u spomen na mladog nogometaša Vasilija Sentivanca završene su uvodne i one predzavršne borbe i profiltrirani oni najbolji koji će se boriti za nagrade, a sve će biti poznato večeras nakon odigravanja zadnjih mečeva u obje konkurencije.

Tako će večeras – zadnjeg dana turnira pioniri odigrati svoje polufinalne utakmice, a odmah zatim i finalnu te utakmicu za treće mjesto. Seniorima su ostale još utakmice za treće mjesto, a nakon toga za pobjednika 2. Memorijalnog turnira Vasilije Sentivanac!
Raspored završnog dana turnira:
PIONIRI:
19:00 Markušica – OPG Bogunović
19:30 Vuteks Sloga – Tenja
20:10 za 3.mjesto (pioniri)
20:40 za 3.mjesto seniori Ris Metali – Klesarstvo Terac
FINALA
21:30 PIONIRI
22:10 SENIORI – Display – Pro Team
Pozivamo vas sve da dođete u što većem broju na samu završnicu turnira, da budete s nama od početka programa i podržite svoje favorite kako u seniorskoj tako i u pionirskoj konkurenciji. Nakon završetka finala bit će uručene nagrade za 3 najbolje ekipe kao i nagrade za najboljeg strijelca, igrača i golmana u obje konkurencije, a u nagrade je svoje prste umiješao i Marcelo Brozović koji od samog začetka i ideje o pokretanju ovoga turnira uvelike podržava dečke u organizacijskom timu.