Za vikend započinju uzbuđenja u MŽNL PŽ-SB!

Nakon ljetne stanke i napornih priprema, u nadolazećem vikendu započinju uzbuđenja prvog kola MŽNL PŽ-SB. Naslov prvaka brani momčad Zadrugara iz Oprisavaca koji u premijernom kolu dočekuje Omladinac iz Gornje Vrbe, Slavonac je u Novoj Kapeli domaćin Jakšiću dok će Psunj Sokol iz Okučana na premijerno ovosezonsko gostovanje u Vidovce!

Oglas

Prošlogodišnji pobjednik ovog natjecanja, Zadrugar iz Oprisavaca, ovosezonsko natjecanje otvorit će s novopridošlicom u ovaj rang, Omladincem iz Gornje Vrbe, koji se prošle sezone natjecao u okviru 3. NL Istok. U susretu desete i sedme momčadi prethodne sezone, Požega će na domaćem terenu ugostiti momčad Sikirevaca, dok će se u dvoboju susjeda na ljestvici netom završene sezone devetoplasirani Hajduk iz Pakraca sučeliti sa Slobodnicom koja je prvenstvo završila stepenicu iznad.

Oglas

Prvo kolo odmah donosi i sraz četvrte i šeste momčadi ljestvice iz prošle sezone gdje će u noćnom subotnjem terminu snage odmjeriti Slavonac iz Nove Kapele i NK Jakšić. Prošlosezonski osvajač 1. ŽNL BPŽ, NK Vinogorac, u premijernom kolu ugostit će NK Papuk iz Velike koji u sezoni iskupljenja treba dokazati da itekako pripada ovom rangu.

Oglas

Drugoplasirana momčad iz prošle sezone, Psunj Sokol iz Okučana u okviru prvog kola gostovat će u nedjelju u Vidovcima kod tamošnjeg Dinama koji je prošle godine osigurao ostanak osiguravši pretposljednje, 13. mjesto. Program prvoga kola zaključit će se u nedjelju gdje nas očekuje zanimljiv susret između jedanaeste momčadi poretka iz prošle sezone, Mladosti iz Sibinja, kojem u goste stiže tradicionalno neugodni Lipik, peta momčad ljestvice iz prethodne sezone.