Za vikend slijede uzbuđenja 2. kola MŽNL SB-PŽ!

Ovu subotu i nedjelju nastavljaju se  uzbuđenja nove natjecateljske sezone MŽNL SB-PŽ! U sklopu 2. kola prvenstva, kolo u subotu starta sa pet susreta, dok će ostala dva dvoboja drugog kola biti odigrana u nedjelju! Svi susreti započinju u 17:00 izuzev one u Novoj Kapeli koja se igra u 19:00.

Oglas

Oglas

Subota i nedjelja rezervirane su za nova međužupanijska uzbuđenja i drugo kolo natjecanja MŽNL SB-PŽ koja nas na sedam terena u ove dvije županije čeka ovaj vikend!

Oglas

Mlada momčad Papuka iz Velike pod paskom Valentina Raguža otvoriti će kolo kada će ugostiti na zdanju u Velikoj NK Slobodnicu koja je pobjedom otvorila natjecanje ,dok će poraženi iz prvog kola NK Jakšić iskupljenje na domaćem terenu tražiti u srazu sa kvalitetnom ekipom NK Lipik koja je u prvom kolu slavila na domaćem terenu sa 3:1. U Požegi gledatelji će moći uživati u susretu istoimenog domaćina i gosta iz Oprisavaca, NK Zadrugara.

Polufinalist ovosezonskog županijskog kupa NK Slavonac iz Nove Kapele nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu u ovom kolu snage će odmjeriti sa NK Dinamo Vidovci.  NK Sikirevci nakon slavlja 6:2 u proteklom kolu niz će pokušati nastaviti na neugodnom gostovanju kod Hajduka iz Pakraca koji će se svojim navijačima pokušati iskupiti za poraz iz prvog kola.

Novi međužupanijski ligaš NK Psunj Sokol iz Okučana u sklopu drugoga kola u nedjeljnom dijelu programa ugostit će NK Slavonac Bukovlje koji je sa slavljem 2:0 na domaćem terenu započeo sezonu.

NK Tomislav iz Donjih Andrijevaca, drugoplasirana ekipa ovog natjecanja u prošloj sezoni, u sklopu nove prvenstvene sezone nakon pobjede u prvom kolu nad Hajdukom iz Pakraca tražit će bodove na neugodnom gostovanju u Sibinju u nedjelju kod tamošnje Mladosti koja je u prvom kolu obilježila neriješen ishod u gostima kod Zadrugara.