Za drugi krug pozvani Nexeov Dominik Kuzmanović, Đakovčanin Kristian Pilipović i legendarni Mirko Alilović

Korona ne mari za raspored Eura niti za probleme koje donosi izolacija brojnih igrača pri čemu izbornici imaju veliku glavobolju. Na kraju će očito presuditi “dužina klupe” većine reprezentacija, a čini se da za sada Hrvatska ima itekako puno aduta u pričuvi. Novi problemi za izbornika Horvata pojavili su se nakon testiranja u Budimpešti gdje su pali Mate Šunjić i Nikola Grahovac pa je izbornik Kauboja posegnuo za novim šeširima među kojima se našao i naš Đakovčanin te legendarni vratar hrvatske reprezentacije Mirko Alilović.

Oglas

Nažalost, do ovog trenutka nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, iako se nadamo da to neće biti tako – službeno je priopćenje iz HRS-a.

Oglas

Nastavlja se tako igra živaca pa su tako krilaticu dok nekome ne smrkne drugome ne osvane s veseljem prihvatili pozvani igrači na koje će Hrvoje Horvat moći računati u utakmicama drugoga kruga, naravno ukoliko se koronavirus ponovo ne umiješa što je postalo vrlo vjerojatno i izgledno.

Oglas

Horvat je naknadne pozive poslao osim Aliloviću i Kristijanu Pilipoviću rođenom Đakovčaninu, Dominiku Kuzmanoviću mladom vrataru Nexea, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću. Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak osiguranje ako se pojavi COVID-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.