/Vuteks Sloga osvojila kup NS Vukovar NAKON JEDANAESTERACA SVLADALI SU MOMČAD VUKOVARA 1991
vuteks sloga fb

Vuteks Sloga osvojila kup NS Vukovar NAKON JEDANAESTERACA SVLADALI SU MOMČAD VUKOVARA 1991

Igrači Saše Berarevića osvojili su kup NS Vukovar te se tako pridružili Sladorani, a trećeg ćemo sudionika završnice županijskog kupa dobiti nakon dvoboja Slavonca iz Komletinaca i Nosterije.

FINALE KUPA NS VUKOVAR :
NK Vuteks Sloga- HNK Vukovar 1991 0:0 (3-1)

Utakmica je protekla u izjednačenoj igri bez previše rizika s obje strane što je rezultiralo utakmicom bez pogodaka. Nakon izvođenja jedanaesteraca sreća je bila na strani nižerangiranog vukovarskog kluba, a u junaka se pretvorio Toni Maslov koji je imao 2 sjajne obrane, da bi mu u jednoj situaciji i prečka bila saveznik.


S 11 metara  precizni su bili za pobjedničku momčad Mladen Križanović, Miloš Mirosavljević, te Ivan Rist, dok je za poraženu momčad jedini zabio Dino Brajković. Nakon utakmice trener Vukovara 1991 Ivica Radoš i sportski direktor kluba Ivan Lukić stavili su upravi kluba svoje mandate na raspolaganje.

Foto FB Vuteks Sloga

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.