Vuteks slavio protiv Vukovara u finalu Kupa

Danas je odigrano finale Kupa Nogometnog središta Vukovar u kojem je Vuteks iznenadio i nakon lutrije jedanaesteraca pobjedio Vukovar 91′.

VUTEKS SLOGA – VUKOVAR 1991   1:1 (7:6)

Strijelci: 1:0 Marić (40), 1:0 Lugo (57)

Finale kupa igralo se u Bogdanovcima na stadionu Croatije, a kao popriličan favorit startali su nogometaši Vukovara zahvaljujući svojim dobrim, a Vuteksovim lošim rezultatima u trećeligaškim dvobojima. Kup je još jednom pokazao da je čudljivo natjecanje i pehar za pobjednika ide u vitrine momčadi Vuteksa. U 40. minuti Mihailo Marić donio je prednost Vuteksu, a Vukovar se u 57. minuti vratio golom omalenog Luga koji je zabio – glavom! Kako su do kraja mreže mirovale o pobjedniku je odlučila lutrija jedanaesteraca u kojoj je odluka pala tek u sedmoj seriji.

Teren na kojem smo pali prošle godine i ostali bez finala, sad je bio mjesto sreće i radosti. Pored svih muka i problema borimo se i dalje. Našli smo motiv i snagu. Neki su išli preko ozljede, kapetan Aco došao je s posla na 2. poluvrijeme. Prvo poluvrijeme odlično, drugo smo pali, a nismo imali puno opcija da mijenjamo i osvježimo momčad, što je Vukovar postigao dobrim zamjenama i bio opasniji i moćniji 2. poluvrijeme. Penali su lutrija, ovaj put otišli su na naš mlin, na isti gol od prošle godine. Sretan sam zbog svih nas u klubu, negdje nam se manjak sreće morao vratiti. Žao mi je što se na Dini zalomilo. Svakako, Vukovaru želim sreću u ligi, mi idemo slaviti – sretan je trener Vuteksa Saša Berarević.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.