Vuteks preokretom do slavlja protiv Čepina

Nije baš uobičajeno da se kolo otvara četvrtkom, no dogovor Vuteksa i Čepina donio nam je i takvu situaciju, njome su definitivno zadovoljniji domaći koji su preokretom došli do tri vrijedna boda.

Oglas

VUTEKS SLOGA – ČEPIN 2:1

Oglas

Teren koji je bio vrlo težak za igru nije pomagao niti jednoj momčadi, no sam početak utakmice bio je kao po najboljim željama gostiju koji su već u petoj minuti preko Brune Krstanovića s bijele točke došli do prednosti. Ako je početak bio dobar za gosta, onda su završnice bile sjajne za domaćina. Najprije su preko nazaustavljivog Gutierreza u završnici prvog došli do poravnanja, a onda u završnici drugog preko Mihajla Marića s bijele točke i do pobjede.

Oglas

Igrač utakmice: Saša Popin

– Veoma teška utakmica, fizički jako zahtjevna po teškom i blatnjavom terenu. Na samom početku utakmice, primili smo gol iz penala koji je nekako odredio daljni tok utakmice. Čepin je igrao veoma čvrsto, disciplinirano s obzirom da u zadnja 4 meča nemaju poraz, to je i bilo za očekivati. Kriterij suđenja je odgovarao Čepinu, odnosno njihovoj na momente grubljoj igri gdje se mi nismo snalazili. Gutierrez je izlazio sam na golmana, promašio, drugu priliku je iskoristio pred kraj prvog poluvremena, postigao gol koji nas je vratio u igru. Drugo poluvreme smo došli do kvalitetnije igre. Bili smo opasni po gol, igra nam je imala smisao iako nismo briljirali držali smo stvari pod kontrolom. Imali smo veći broj raspoloženih igrača mada moram pohvaliti borbenost igrača Čepina i ustrajnost i upornost mojih momaka! Svi akteri su bili dostojni ranga natjecanja, sudcima sve pohvale – komentirao je Đorđe Bojić, trener Vuteksa.

– Rijetko kada smo na Vuteksu mogli pobijediti kao danas, ali evo to je nogomet. Promašene prilike uz glupost našeg igrača koji dobija crveni u 72.minuti i tu nam cijeli plan i kontrola utakmice pada u vodu, te u 85.minuti iz opravdano dosuđenog penala, Vuteks dolazi do pobjede. Skidam dečkima kapu na današnjoj predstavi, šteta za bod(ove) falilo je malo više koncetracije. Vuteks je predvođen vrhunskim trenerom Bojićem, to se danas vidjelo, sretno im u nastavku, suđenje korektno – poručio je Luka Agatić, sportski direktor Čepina.