Vuteks i Tomislav bez pobjednika

U posljednjoj utakmici 14. kola Treće NL Istok nogometaši Vuteksa i Tomislava iz Donjih Andrijevaca su podijelili bodove u utakmici bez golova.

VUTEKS SLOGA – TOMISLAV DA 0:0

Utakmica bez golova ali ne i bez šansi, bilo ih je ponešto na obje strane, na kraju su oba vratara svoje zadatke obavili na najbolji mogući način pa u oba tabora moraju biti zadovoljni jednim bodom.

Igrač utakmice: Dino Bundavica

– Čvrsta, tvrda, prava prvenstvena utakmica u kojoj se unatoč teškom terenu jasno vidjelo da obje ekipe žele sva tri boda. Imali smo 2-3 dobre, ne mogu reći stopostotne prilike, isto tako i gosti iz Andrijevaca tako da je konačni rezultat i najrealniji. Tomislav je stvarno dobra ekipa, imaju par izvrsnih pojedinaca koji u ovom rangu rade razliku. Mi nismo bili na našoj najvišoj razini, nedostajalo nam je nekoliko igrača, pa na kraju nismo nezadovoljni tim bodom iako smo željeli sva tri. Ostalo nam je još gostovanje u Županji, uz sav respekt prema njima kao klubu idemo tamo probat pobijediti i na kraju jesen zaključiti u jednom dobrom tonu, ne bodovno uspješno kako smo planirali, ali bi bilo zadovoljavajuće – rekao nam je Saša Popin, prvotimac Vuteksa.

– Bod u gostima uvijek je dobar, ali ostaje žal za sva tri boda. Mislim da smo bili bolja ekipa cijelu utakmicu. Unatoč lošem i neravnom terenu, stvorili smo 5-6 dobrih prilika koje, na našu žalost, nismo realizirali. Zadovoljan sam pristupom i igrom moje ekipe i mogu im samo čestitati – riječi su Bernarda Brnjića, trenera Tomislava.