/Vukovarske rukometašice krenule s pripremama za nastavak sezone VUKOVARKE SE ZA NASLOV BORE S PITOMAČOM
žrk vukovar1

Vukovarske rukometašice krenule s pripremama za nastavak sezone VUKOVARKE SE ZA NASLOV BORE S PITOMAČOM

Rukometašice ŽRK Vukovara s malenim zakašnjenjem u odnosu na planirano su krenule u pripreme za nastavak sezone u 2. HRL gdje su u prvom dijelu odradile jako dobar posao, druge su na ljestvici iza Pitomače koja će u nastavku gostovati u gradu na Dunavu.

S pripremama za drugi dio sezone nismo krenuli u predviđenom vremenskom periodu, nego nešto malo kasnije. Prvi trening u ovoj godini održali smo 13. siječnja na starom mjestu, u sportskoj dvorani u Borovu Naselju. Svaka od nas ima svoje obaveze, od posla, školovanja, obitelji.. Tako da nismo sve bile prisutne, ali vjerujem da ćemo već od sljedećeg tjedna biti u punom sastavu, gdje nas očekuju dvije utakmice! U posjet gradu Vukovaru dolaze rukometašice kluba Kozarmisleny iz Mađarske s kojima ćemo ujedno i odigrati dvije prijateljske utakmice 19. i 21. u našoj dvorani – rekla nam je ponajbolja igračica i kapetanica Vukovara Željka Šterc.

Osim spomenutih utakmica s Mađarkama, bit će još dobrog rukometa u Vukovaru i prije sezone, naime 28. siječnja igra se turnir pod nazivom Kup grada Vukovara na kojem će osim domaćih djevojki nastupiti Olimpija, Đakovo i ŽRK Tuzla.

S obzirom da kasnimo sa pripremama, nemamo baš puno vremena da radimo na fizičkoj spremi, vjerojatno će treneri raditi na taktičkom djelu, da pokušamo primijeniti bar dio iz prošle polusezone! Naš turnir će nam dobro doći prije samog prvenstva, da se ekipa skroz posloži, jer i u ovom djelu opet imamo nova pojačanja, koja će svakako puno pridonjeti da ponovno prikazujemo dobre igre!

Prvi dio sezone je bio zaista odličan, tek jedan rezultat kojim ne možete biti zadovoljni, poraz od Zeline. Što očekuješ od nastavka, može li se to i ponoviti?

U nadolazećoj polusezoni očekujem zapravo još bolje rezultate jer ova ekipa to stvarno može, ali kao što znamo bez dobrih i kvalitetnih treninga nema ni uspjeha. Treba se još puno raditi i redovno trenirati, a vjerujem da naši treneri imaju već plan organiziranih treninga kojima ćemo još dići razinu naše igre – zaključila je Željka za Sportalo.

Podijeli
  •  
  •  
  •