/Vukovarke slavile u sjajnom slavonskom derbiju ŽENSKA ODBOJKAŠKA SUPERLIGA
IMG_1249

Vukovarke slavile u sjajnom slavonskom derbiju ŽENSKA ODBOJKAŠKA SUPERLIGA

Nakon novogodišnje pauze ponovno su krneula prvenstvena odbojkaška natejcanja, a najzanimljiviji dio je svakako bio okršaj slavonskih predstavnica u Superligi u Vukovaru.

ŽOK ENNA VUKOVAR – ŽOK OSIJEK 3:2 (27:29,25:20,25:15,23:25,15:12)

U prekrasnoj atmosferi, uz odlično popunjene tribine i pravo gromoglasno navijanje od prve do posljednje minute i Osječanke i Vukovarke su pružile odličnu predstavu i na kraju podijelile bodove, dva su ostala Džamarijinim djevojkama, dok su Đikićeve sa sobom u Osijek ponijele jedan bod. Kroz čitav meč igralo se na mahove, čas su jedne bile u pobjendičkoj seriji, čas druge. Uzbuđenja nije nedostajalo čak niti u trećem setu kad je na kraju Vukovar uvjerljivo slavio, ali i tu su Osječanke imale svoje odlične trenutke.

S ova dva boda Enna se na vrhu poravnala s Rijekom koja će svoj susret 12. kola igrati u utorak u Splitu, dok su Osječanke skočile na odlično 4. mjesto preskočivši Brda. U sljedećem kolu u Rijeci se igra veliki derbi, dvoboj vodećih na Kvarneru, dok Osijek dočekuje Brda i ima priliku zakapariti četvrto mjesto kolo prije kraja prvog dijela sezone.

Podijeli
  •  
  •  
  •