/Vukovarke prvi put nastupile u Bosni i Hercegovini IVANA KIRALJ PONOVNO BRILJIRALA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vukovarke prvi put nastupile u Bosni i Hercegovini IVANA KIRALJ PONOVNO BRILJIRALA

Članice gimnastičkog kluba Vukovar nastupile su 11. studenog na međunarodnom natjecanju u Banja Luci  pod nazivom Dani gimnastike . Domaćin i organizator je bio gimnastički klub Spartak i potrudili su se da zadovolje sve natjecateljske uvjete i da se svi sudionici ugodno osjćaju.  Sudjelovali su gimnastički klubovi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije i bilo je više od 180 natjecatelja. U svim kategorijama je bla velika konkurencija, a najbrojnija (50 natjecateljica) je bila u kategoriji kadetkinja i mlađih juniorki . Vukovarski gimnastički klub je imao predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a rezultati su visoko iznad očekivanih.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kadetkinje  ekipno 1.

Pojedinačno: 1.Monika Zovko, 2.Ana Kuzmanović, 8.Ela Andrašević, 14.Vita Panza i 16.Lana  Skokić

Mlađe juniorke   ekipno 1.

Pojedinačno: 1.Miljana Poznanović, 2.Lana Aleksić, 5.Nikolina Velikić, 8.Maja Kell, 13.Marina Stevanović i 16.Valentina Mrkonja

Juniorke  ekipno 2.

Pojedinačno: 2.Ella  Kalentić, 5.Ela  Vojtkiv, 8.Iva  Čikanović, 10.Petra Petričević, 11.Lucija Radoš i 16.Ema Rendulić

Seniorke  ekipno 1.

Pojedinačno: 1.Ivana  Kiralj, 2.Vanja  Kiralj, 3.Tena  Ivanković, 4.Kristina Guvić  i 5.Ivana Crnjac

Bilo je to natjecanje za pamćenje, jer je to bio prvi nastup u Bosni i Hercegovini i pored velike konkurencije ostvareni su ovako izvrsni rezultati. Nakon ovog natjecanja broj oosvojenih odličja GKV povećan je za ekipno tri zlata i jedno srebro, a pojedinačno tri zlata, četiri srebra i jednu broncu.

Podijeli
  •  
  •  
  •