/Vukovarke nezaustavljive
ŽOK Vukovar

Vukovarke nezaustavljive

Vukovarske odbojkašice su u sjajnoj utakmici u 5 setova bile bolje od HAOK Mladost iz Zagreba. Djevojke trenera Sabljića su pokazale pravi karakter te se niti u jednom trenutku nisu predavale, gošće iz Zagreba su dva puta vodile ali vukovarke se vraćaju i u zanimljivoj završnici osvajaju bodove. Vukovarke u posljednje vrijeme djeluju nezaustavljivo, ovo im je 4 uzastopna pobjeda i prava je šteta da slijedi pauza u prvenstvu.

vukovar 2
Vukovarke sa trenerom Sabljićem

Prvi set je bio najnapetiji a gošće su ga osvojile rezultatom 26-24. Drugi i treći je završio istim rezultatom 25-14, u drugom su slavile vukovarke a u trećem ponovno gošće. U 4. setu domaće igračice se ponovno vraćaju u igru i slave 25-22, te u odlučujućem setu rezultatom 15-11 dolaze do vrijednih bodova.

Kod domaćih posebno su se istaknule Kulić sa 22 poena, Novalić sa 19, Čirić sa 15 te kapetanica Majer koja je pružila sjajnu partiju unatoč bolesti i ozljedi.

Ovom pobjedom Vukovarke su se potpuno približile vrhu 1-A nacionalne odbojkaške lige, i dalje su na 4. poziciji, ali sada čak ni 2. mjesto nije nedostižno, pogotovo ako nakon blagdana nastave u ovakvoj formi.

Podsjećamo da su u ovom kolu preostale naše predstavnice poražene, ŽOK Nova Gradiška 3-1 u Rovinju, a ŽOK Vinkovci u neizvjesnoj utakmici 3-2 od vodeće ekipe i izvjesnih budućih prvakinja OK Marina Kaštela.

odbojka tablica
Tablica 1.A odbojkaške lige
Podijeli
  •  
  •  
  •