Vukovarci u Hrvacama od 17,30 uz izravan prijenos

Stigao je i dan odluke, prvi od vjerujemo dva dana u kojima će nogometaši Vukovara izboriti plasman u 2. HNL kako ćemo je zvati bez obzira na složenicu HNS-a. Riječ je dakako o gostovanju u Hrvacama kod trećeplasirane momčadi 3. HNL Jug.

Oglas

HNK Vukovar 1991. u suradnji s domaćinom osigurao je izravan prijenos utakmice na svom YouTube kanalu i Facebook stranici pa će svi ljubitelji nogometa u Slavoniji imati priliku pogledati ovaj dvoboj u kojem će pravdu dijeliti Martin Turčin iz Tuhelja. Podsjetimo, u drugom polufinalu u isto vrijeme će se boriti Zagorec i Mladost Ždralovi.

Oglas

Utakmica u Hrvacama kreće u 17,30 sati, vijesti iz vukovarskog stožera su pozitivne, svi su spremni i raspoloženi uoči utakmice, optimizma ne nedostaje iako svi respektiraju protivnika koji je i iskusan i kvalitetan, a na svom terenu i vrlo uspješan u sezoni u kojoj su svoj teren samo dva puta napuštali poraženi. S obzirom da Cetinjani jako vole nogomet ne sumnja se u odličnu atmosferu na tribinama što može biti samo motiv više za nogometaše Vukovara da pokažu da su kvalitetniji i izbore novo gostovanje u završnom okršaju za promociju u 2. HNL.