Vukovar uvjerljiv u Pleternici

Nogometni klub Vukovar proteklog je vikenda organizirao Memorijalni turnir Blago Zadro te iz tog razloga prvenstveni dvoboj u Pleternici prebacio na srijedu, a kako su mu se posložili ostali rezultati imao je priliku zasjesti samostalno na vrh prvenstvene ljestvice. Vukovar je opravdao ulogu favorita i slavio prilično očekivano pošto je Slavija dočekala desetkovana ovaj susret s ponajboljim suparnikom lige. Već u prvom dijelu je gost imao nekoliko jako lijepih prigoda no vratar domaćih je imao nekoliko sjajnih intervencija, a i takav sastav domaćih prepun tinejdžera je u završnici opasno zaprijetio favoriziranim gostima u drugom dijelu, ali ipak do iznenađenja nije stigao.

Oglas

SLAVIJA – VUKOVAR 1:4

Oglas

Igrač utakmice: Josip Barišić

Oglas

– Ljudi se sjete napravit turnir u pola sezone i onda mi moramo igrati s njima srijedom kad nam je problem nakupit 11 igrača, dok oni kao profesionalni klub tih problema nemaju. Unatoč šarenom sastavu i porazu nisam nezadovoljan, dali su dečki sve od sebe, čak smo dobro i parirali Vukovaru, šteta što smo nakon smanjenja zaostatka odmah primili treći gol. Ništa, okrećemo se gostovanju u Dardi koje nas čeka već za tri dana – izjava je Damira Bognara, trenera Slavije.

Prije svega zahvala Slaviji što je pristala na promjenu termina. Što se tiče same utakmice od početka smo krenuli kako treba, vrlo rano i došli do gola i u prvom poluvremenu stvorili još dosta izglednih prilika, no njihov je vratar bio iznimno raspoložen. U nastavku smo drugim golom usmjerili utakmicu u mirne vode, kada su domaći smanjili odmah smo zabili i treći, pobjegli ponovno na dva gola prednosti i “ubili” utakmicu. Slijedi nam Čepin, moramo se najprije prebrojati i vidjeti tko će biti spreman nakon dosta naporne utakmice na teškom terenu, pa se spremiti za Čepin, naravno da nam je cilj pobjeda i ostanak na vrhu ljestvice – kazao nam je Miroslav Bojko, trener Vukovara.