Vuica izvršio prozivku kraj Đole

Prozivku i upoznavanje s novim trenerom u subotu su odradili nogometaši Darde. U klupskim su se prostorijama kraj Đole okupili Žuto-plavi kako bi se upoznali s novim trenerom i njegovim pomoćnikom.
Igračima su se ispred uprave Darde kratko obratili predsjednik kluba, Cvetko Dražen, dopredsjednik Grgić Dražen i tajnik Boris Novak. Zajednički je stav i želja uprave uspješan nastavak sezone sa što više osvojenih bodova te što manje ozljeda i posla za našeg fizioterapeuta Uroša Mladenovića i doktora Mateja Jukića.

Treneri su najavili da od ponedjeljka aktivno kreću sa pripremnim utakmicama i treninzima za predstojeću polusezonu.
Novi glavni trener Milan Vuica, uz pomoćnog trenera Gorana Panića i trenera golmana Beru Turića, za proljetni dio prvenstva može računati na 23 igrača koji su se danas odazvali prozivci, te dva koja su danas opravdano odsutna. Momčad je i tijekom zime bila iznimno aktivna, tijekom pauze Žuto-plavi su osvojili Zimsku malonogometnu ligu Belog Manastira.

Podsjećamo, sada već bivšeg trenera Darde Ivicu Vučka koji je s momčadi prošle sezone osvojio MŽNL Osijek-Vinkovci i izborio ulazak u 3. HNL ove je zime zamijenio Milan Vuica. Pred novim je trenerom glavni cilj što prije izboriti ostanak u ovom rangu natjecanja.