Vrlo zanimljivo će biti u Pakracu, Zadrugar kod fenjeraša, Tomislav želi povratak prvenstvenim pobjedama

Međužupanijski ligaši Požege i Slavonskog Broda su došli do 16. prvenstvenog kola, a u sklopu kojeg će biti odigrano nekoliko zanimljivih susreta.

Oglas

Velik subotnji program će otvoriti nogometaši Požege i Slobodnice. Gledajući prvenstvenu ljestvicu, Požega je veliki favorit u ovom susretu, no Slobodnica nije ekipa koja će tek tako prepustiti bodove svojim protivnicima pa će Požežani morati ulogu favorita i potvrditi na domaćem terenu. Požega u ovaj susret ulazi kompletna, dok će Slobodnici nedostajati Barukčić i Aračić zbog žutih kartona. Subotnji susret ovih protivnika započinje u 15:30h.

Oglas

Kultni stadion SRC Velika će biti domaćin susreta Papuka i Sikirevaca. Papuk je trenutno pretposljednja momčad prvenstvene ljestvice, ali s obzirom da je Budainka čak 12 bodova iza, domaćini nemaju nikakav pritisak pa potpuno opušteni mogu ući u ovaj susret, iako bi im 3 boda mogla značiti i preskakanje Jakšića na prvenstvenoj ljestvici. Sikirevci su pokazali da su dobra ekipa pa žele nastaviti borbu za vodeće pozicije prvenstvene ljestvice, iako je vodeći Svačić sad već na 10 bodova prednosti. Miholić će nedostajati Papuku zbog žutih kartona, a Šunić zbog istog problema neće konkurirati za Sikirevce. Susret započinje u 15:30h.

Oglas

Možda i najzanimljiviji dvoboj kola će se igrati u Pakracu, gdje domaći Hajduk dočekuje Lipik 1925. Obje momčadi su pokazale u proljetnom dijelu vrlo dobar nogomet, pojačanja su pokazala kako neće biti samo pridošlice nego i istinska pojačanja tako da nas na Gradskom Stadionu Pakrac očekuje vrlo zanimljiv dvoboj, uz mnoštvo dobrih poteza s obje strane. S obzirom da obje momčadi ulaze kompletne u ovaj susret, gledatelji neće biti lišeni dobrih igrača koji će sigurno svojom igrom pridonijeti atraktivnosti ovog dvoboja. Susret u Pakracu započinje u 15:30h.

Posljednjeplasirana Budainka će na domaćem terenu dočekati nogometaše Zadrugara, a prilika je ovo za Zadrugar da nastave s pobjedama u proljetnom dijelu prvenstva. Budainka iza sebe ima očajnu sezonu tako da gosti ne bi trebali imati problema u ostvarivanju sedme prvenstvene pobjede. Obje momčadi ulaze bez izostanaka u ovaj susret tako da treneri neće imati problema sa sastavljanjem momčadi. Susret započinje u 15:30h.

Posljednji subotnji susret će se igrati u Donjim Andrijevcima, gdje domaći Tomislav dočekuje Jakšić. Tomislav je u prošlom kolu poražen u derbiju od Svačića pa se u ovom kolu izabranici Damira Išasegija žele vratiti pobjedama, no neće im sigurno biti lako. Jakšić je u posljednjih nekoliko kola pokazao kako 12. mjesto na ljestvici zavarava te su igrali odličan nogomet, koji je rezultirao s nekoliko dobrih rezultata te nas na stadionu Tomislav Buhač očekuje odličan nogomet. Obje momčadi su kompletne u susretu koji započinje u 17:30h.

Kratki nedjeljni program otvorit će Dinamo iz Vidovaca protiv Slavonca iz Nove Kapele. Dinamo u proljetnom dijelu natjecanja igra vrlo dobro, a na domaćem terenu žele osmu prvenstvenu pobjedu i potvrdu dobre forme. S druge strane će im stajati Slavonac, koji u ovaj susret ulazi s novim trenerom Galetićem pa će biti zanimljivo vidjeti kako će gosti reagirati u ovom susretu na taktičke želje novog trenera. Susret na stadionu Park započinje u 16:30h.

Posljednji susret ovog kola igra se u Sibinju, gdje domaća Mladost dočekuje vodeći Svačić. Mladost je teško poražena od Zadrugara u prošlom kolu pa se domaći nogometaši žele vratiti pobjedama u ovom susretu. No, protivnik za to ne može biti teži jer je Svačić u strašnoj formi, a koju su pokazali pobjedom nad Tomislavom u prošlom kolu bez većih problema. Očekuje nas zanimljiv susret, a koji počinje u 16:30h.