Vrlo prometno je u svlačionici Torpeda iz Kuševca

Vrlo ambiciozno su krenuli u prijelazni rok u redovima županijskog ligaša iz Kuševca pa ovih dana uprava ima pune ruke posla oko registracija i preregistracija novih i bivših igrača kluba. Puno to govori o planovima i željama za narednu natjecateljsku sezonu pa bi Torpedo mogao torpedirati konkurenciju što sigurno neće biti ni malo lagano no sve se odvije prema željama trenera Barišića koji će u rukama imati vrlo dojmljiv kadar spreman za najviše domete.

Oglas

Od novih lica svlačionicu su ukrasili Stjepan Kovačić (Đakovo Croatia), Mario Rajčević (Šokadija Stari Mikanovci), Marino Čengić (Dinamo Tomašanci), povratnik nebeskih visina Josip Čuić (Đakovo Croatia), također bivši igrač i povratnik iz inozemstva Renato Lulić, Ante Gudelj (Radnički Viškovci). Ima nešto imena i u rubrici odlasci pa su se tako na izlaznim vratima našla četiri igrača Torpeda: Zoran Bračko, Ilija Beljan, Jure Rotim i Alen Liović.

Oglas

Trener Mario Barišić je zakazao početak pripremnog perioda za 18.srpnja do kada vrijedna uprava na čelu s predsjednikom Mislavom Ivandom ima vremena poraditi na još kojem transferu na radost svih simpatizera Torpeda, a sve ovo dovoljno govori da Kuševčani žele što višu poziciju pa ukoliko se sve dobro posloži čak i onu najvišu, a dobar argument su ova provjerena i zahvalna imena.

Oglas

Spomenimo i jednu od živućih legendi kluba Vladimira Vinkovića koji već punih 14 godina čuva mrežu kluba iz Kuševca, a zadnjom ligaškom utakmicom u protekloj sezoni je ušao u povijesne knjige kluba prestigavši po broju nastupa legendu kluba i najboljeg strijelca u dugotrajnoj povijesti Slavka Soptu koji je stao na respektabilnih 387 službenih nastupa dok je Vladimir sezonu okončao s jednim više i u narednoj kreće podebljati prednost. Istinski vođa i pravi sportski primjer je u svojoj biografiji skupio puno pohvalnih i pamtljivih titula od čega se ističu osvojen Županijski kup, čak tri puta Kup NS Đakovo, bio je po jednom prvak Prve i Druge ŽNL i pri tome upisao i jedan pogodak. Ne sumnjamo da će Vladimir vući suigrače do novih uspjeha, a sam sebe do ogromnih 500 službenih nastupa za voljeni klub.

Iskoristimo još koji redak ove priče i pozovimo sve zainteresirane večeras na turnir u Beli kojega organizira klub, a detalje pogledajte na plakatu: