Vrijeme je za drugo kolo novooformljene Premijer lige VPŽ.

Vrijeme je za drugo kolo novooformljene Premijer lige VPŽ.

Oglas

U subotu ćemo gledati dva susreta. Domaćin Lukač 05 će tražiti prve bodove nakon minimalnog poraza protiv deklasirane Slavonije koja nije imala rješenja za napade Bratstva. U drugoj subotnjoj utakmici gledat ćemo sraz dvije odlične ekipe koje su u prvom kolu ostvarile pobjede – Suhopolja i Mikleuša.

Oglas

Preostali susreti igrat će se u nedjelju gdje će domaći Zrinski iz Nove Bukovice pokušati parirati vrlo uvjerljivom Bratstvu. Voćin će nakon odlične utakmice u rezovcu na domaćem terenu tražiti nastavak dobre forme protiv Dinama koji je u prvom kolu također odnio pobjedu.

Oglas

Dvije poražene ekipe u prvom kolu Dinamo Četekovac i Rezovac tražit  će u ovoj utakmici slamke iskupljenja za slabije partije u prvom kolu. NK Crnac ići će u goste ekipi Sokola koja je teško stradala na gostovanju prošlog vikenda pa ćemo sigurno gledali zanimljivu utakmicu. Posljednji susret kola bit će onaj između Mladosti koja je vrlo sigurno i raspoloženo ušla u ovu sezonu i momčadi NK Borova koja je u prvom kolu ostala bez bodova u susretu sa Mikleušom.