Vrijedna donacija za NK Martin

Nogometnom klubu Martin danas je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima predao vrijednu donaciju u vidu kosilice. Nogometni klub Martin u narednom periodu doživjet će veliku transformaciju, jer u planu je dodatno uređenje prilaza te samog igrališta.

Oglas

„Vrijedno ulaganje u Nogometni klub Martin u vidu kosilice, koja je bila prijeko potrebna za redovan rad kluba. Investicija je realizirana uz pomoć Športske zajednice Osječko – baranjske županije koji su donirali 6 000 kn, dok se za ostalih 11 pobrinuo Grad Našice. NK Martin hvale je vrijedan klub s dugom tradicijom u nogometu. Nogometni je klub tek prije desetak godina dobio svoje nogometno igralište, prije toga trenirali su i igrali na terenima klubova prijatelja. U ovoj godini planiramo uložiti 150 000 kuna u projektne dokumentacije za prateće objekte koji trebaju biti na nogometnom igralištu, primjerice svlačionice i popratne prostorije. U narednom periodu planiramo i dodatne zahvate, prvenstveno izgradnju cestovne infrastrukture te rasvjete. U prigradsko mjesto Martin, u prethodnom su vremenu uložena velika sredstva, a s istim ćemo i nastaviti.” – rekao je gradonačelnik.

Oglas

Nogometnom klubu Martin će ova donacija olakšati rad, koji planiraju širiti te u novim kategorijama okupljati još veći broj djece i mladih s područja mjesta.

Oglas

„Ova donacija nam jako puno znači jer će nam pomoći oko održavanja igrališta što će nam olakšati rad u klubu. Prije svega zahvalio bih se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Športskoj zajednici OBŽ, NEXE grupi i ostalim sponzorima koji podržavaju naš rad. Klub broji 25 igrača u seniorskoj ekipi, a ove godine planiramo uvesti mlađu kategoriju, no sve ćemo raspraviti i odlučiti u travnju nakon godišnje skupštine.” – rekao je Josip Perković, predsjednik NK Martin.

Dio teksta i fotografija preuzeti sa stranice nasice.com