/Vratiti se pobjedama BELUPO JE NEZGODAN ALI MORA PASTI
0000019348_650_370_cut

Vratiti se pobjedama BELUPO JE NEZGODAN ALI MORA PASTI

Nakon dosta turbulencija koje su zahvatile momčad, pa možemo reći i čitav nakon, ne poraza, nego katastrofalne igre na Maksimiru Osijeku slijedi domaći ogled protiv Slaven Belupa. Posebna je težina ovog susreta, bodovi su i više nego potrebni u borbi za to drugo mjesto, ali je jednako potrebna i jedna dobra predstava, rastrčan, agresivan i goropadan Osijek. Nevjerojatno je da su Bijelo plavi odlično igrali u pripremama, a kada je krenulo prvenstvo, već od Hajduka pa sada do Dinama igra nije postojala. Sve je bilo debelo ispod razine koja se od Bijelo plavih očekuje. Sigurno veliku ulogu u tome imaju odlasci Hajradinovića i Mudražije, ali ipak pad je prevelik i sada je krajnje vrijeme za korak naprijed. A Belupo je protivnik po mjeri, momčad koja se neće povući u mišju rupu, ali i momčad protiv koje bi Osijek morao dominirati. I pobjediti.

Osijek i Slaven Belupo ove sezone su odigrali dva susreta u kojima su Bijelo-plavi osvojili četiri boda. Uspješniji su bili u Koprivnici gdje su slavili s 2:0, dok je prethodno u Gradskom vrtu bilo neriješeno 1:1. Ta je utakmica na našem stadionu odigrana 24. kolovoza prošle godine, u okviru 5. kola HNL-a, a Osječanima su preostala dva boda izmaknula u samoj završnici. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a značajnije stvari na terenu počele su se događati tek u nastavku kada su pogađali Bočkaj i Gordana.

Susret se igra u nedjelju s početkom u 17,30 sati. S obzirom na vrlo lijepo, ugodno vrijeme zaista bi se trebalo okupiti na stadionu i pokazati da se Osijek voli i kada ne ide, kada stvari nisu idealne. Rijeka je jučerašnjom pobjedom pobjegla na +4, to se definitivno mora smanjiti..

Podijeli
  •  
  •  
  •