/Volenik pogodio za slavlje Iskrice protiv Motičine! 2. ŽNL Našice
2. ŽNL Našice

Volenik pogodio za slavlje Iskrice protiv Motičine! 2. ŽNL Našice

U 16. kolu 2. ŽNL Našice pobjednici su Seljak, Željezničar, Slavonija, Mladost, Đurđenovac, Iskrica te Polet.

Susret između Seljak i Zoljana završio je rezultatom 5:1. U 30. minuti Hegol pogađa za 1:0 te tim rezultatom odlaze na odmor. Nakon odmora za goste Koš pogađa u 54. minuti, a sjajni Batovanja pogađa u 54. i 63. minuti za 3:1. U 88. minuti Kovačević pogađa, a konačni rezultat 5:1 u 90. minuti postavlja Mićan.

Dvoboj između Željezničara i Omladinca završio je rezultatom 2:0. Oba pogotka za domaće postigao je odlični Hendrih u 8. i 71. minuti.

Utakmica između Sloge i Slavonije završila je rezultatom 1:3. Za gostujuću Slavoniju dva pogotka postigao je precizni Novosel u 3. i 84. minuti, dok je treći pogodak postigao Bošnjak u 17. minuti, a konačni rezultat 1:3 postavio je domaći igrač Kopi u 90. minuti.

Susret između Lile i Mladosti (S) završio je rezultatom 1:2. Oba pogotka za goste postigao je sjajni Magličić u 40. i 68. minuti susreta, a konačni rezultat 1:2 postavio je domaći igrač Prevolšek u 78. minuti.

U Đurđenovcu utakmica između Đurđenovca i Croatie je završila rezultatom 3:0 za domaćina. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a nakon odmora za domaće pogađaju Ćosić u 53. minuti, Čoboj u 86. minuti te Begović u 90. minuti susreta.

Dvoboj između Iskrice i Motičine završio je rezultatom 1:0. U 52. minuti Volenik pogađa za 1:0, a gosti nisu uspjeli izjednačiti iako je domaći igrač Glasovac zbog nesportskog ponašanja isključen u 61. minuti susreta.

U posljednjem susretu 16. kola između Poleta i Šipovca rezultat je 4:0. U prvom poluvremenu dva puta je Kolar bio precizan te je u 35. minuti iz kaznenog udarca pogodio te u 44. minuti. Nakon odmora za domaće u 67. minuti Prištinac pogađa, a konačni rezultat u 80. minuti postavlja sjajni Kolar, koji je hattrickom donio pobjedu Poletu.

U 17. kolu 2. ŽNL Našice igraju se utakmice između Šipovca i Iskrice, Croatie i Lile, Mladosti i Sloge, a derbije kola igraju se između Poleta i Seljaka, Motičine i Đurđenovca, Slavonije i Željezničara te Omladinca i Zoljana.

16. 2.žnl na

Podijeli
  •  
  •  
  •