/Vodeći našički trojac ponovno uspješan 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
sloga podgorač

Vodeći našički trojac ponovno uspješan 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

U 2. ŽNL Nogometnog središta Našice ništa nova, Croatia, Motičina i Sloga i dalje marljivo skupljaju bodove i zajednički drže vrh ljestvice.

Croatia je s uvjerljivih 4:0 slavila na gostovanju kod Seljaka, a s dva gola se istaknuo Davor Pavlović. Identičnim rezultatom slavila je i Sloga na svim terenu protiv Omladinca, a još jednom je briljirao Elvis Mihaljević, ovoga puta zabio je tri pogotka. Motičina je bila za gol efikasnija od ovog dvojca, a otpor Zoljan je slomila tek u drugom dijelu kada je od pet golova dva postigao Dino Karin.

Darko Rašković bio je trostruki strijelac u gostujuće slavlju Slavonije u Nizi, a Mario Tomac dvostruki u 2:1 pobjedi Lile u Jelisavcu. Drugi, odlučujući pogodak Tomac je zabio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. U samo sedam minuta drugog dijela dogodilo se sve bitno u utakmici Iskrice i Zagorca, u 53. I 60. minuti pao je po gol na svakoj strani. Željezničar je domaćom pobjedom uz dva gola Hrvoja Hendricha postao vodeći u ostatku lige sa 6 bodova manje od tri vodeće momčadi.

OMLADINAC N. – SLAVONIJA 1:4

SELJAK – CROATIA 0:4

SLOGA – OMLADINAC V. 4:0

ŽELJEZNIČAR – MLADOST 2:1

ZOLJAN – MOTIČINA 0:5

VIHOR II – LILA 1:2

ISKRICA – ZAGORAC 1:1

našice 2

Podijeli
  •  
  •  
  •