Vodeća Valpovka želi nastavak pobjedničkog niza, a Slatine pobjedom nastavlja lov na prvo mjesto, LiPa u dvoboju sa Županjom traži nove bodove i pomicanje ka sredini tablice

Rukometaši u 2.HRL Istok su došli do 7.kola, a sve utakmice će biti odigrane danas te ćemo moći pratiti vrlo zanimljiv rukomet. Prvi će na teren rukometaši Borova koji na svojem terenu dočekuju Nexe 2. Gosti dolaze u Vukovar prepuni volje i želje za pobjedom koja bi ih približila vrhu, no Borovo je ekipa koja na domaćem terenu pred nikim neće popustiti te će htjeti pokazati dobar rukomet tako da je zanimljiva utakmica pred nama. Dvoboj započinje u 16:30h u Sportskoj dvorani Borovo Naselje.

Oglas

Druga utakmica je na rasporedu između domaćeg Broda i gostiju iz Nove Gradiške. Obje ekipe u ovo kolo ulaze nakon prošlotjednih poraza od Osijeka, odnosno Borova pa će ovo biti svojevrsni ispit za obje ekipe, a sve s ciljem vraćanja pobjedničke forme. Utakmica je na rasporedu od 17 sati u Sportskoj dvorani Brod.

Oglas

Sat vremena kasnije na teren će i vodeća ekipa prvenstva, Valpovka, a u goste im dolazi Feniks. Bez obzira na utakmicu viška u odnosu na drugoplasiranu Slatinu, Valpovka će htjeti nastaviti s pobjedama te na taj način nastaviti držati vrh ljestvice koliko god je to moguće. Utakmica je na rasporedu od 18 sati u Sportskoj dvorani u Valpovu.

Oglas

Slatina i Osijek će također danas odigrati svoj dvoboj, koji bi uvelike mogao odrediti u kakvom tonu će se nastaviti sezona. Slatina ima utakmicu manje u odnosu na ostatak lige, ali i u odnosu na vodeću Valpovku, svaki krivi potez i rezultat će se pratiti u Valpovu pa stoga Slatina nema pravo na pogrešku. No protivnik nije nimalo bezazlen jer se ekipa Osijeka 2 nalazi na 4.mjestu prvenstvene ljestvice te su spremni pokazati jako dobar rukomet s ciljem osvajanja 2 boda koja bi ih još više približila vrhu tablice. Susret je na rasporedu od 19:30h u Sportskoj dvorani Marko Marulić u Slatini.

Posljednja utakmica dana, ali i kola, odigrati će se između domaće LiPe te gostiju iz Županje. Domaći rukometaši su u podosta promjenjivoj formi ove sezone, pokazali su solidan rukomet, no rezultat ih nije mazio iako je nekoliko utakmica moglo otići na njihovu stranu. To će htjeti da se dogodi danas jer im u goste dolazi posljednjeplasirana momčad, ekipa Županje, a to je jako lijepa prilika za LiPu da napravi razliku na tablici u odnosu na svoje današnje protivnike te da odu na 3 boda razlike. Utakmica je na rasporedu od 20 sati u Sportskoj dvorani Pakrac.