Vodeća Cerna dočekuje Mikleuš, Osijek i Lipik žele prvu pobjedu ove sezone, a Đakovo i Petrijevci igraju derbi sredine tablice

Ovaj vikend će biti odigrano pretposljednje kolo jesenskog dijela prvenstva u 3.HRL Istok za rukometašice. Vodeća Multinorm Cerna ide na noge Mikleušu te će htjeti ispraviti prošlotjedni gubitak boda. Utakmica je na rasporedu u subotu, s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani u Mikleušu.

Oglas

Darda će na svojem terenu ugostiti Slavonku te bi ovo trebala biti najzanimljivija utakmica ovog kola jer se radi o dvoboju drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na prvenstvenoj ljestvici te koja god ekipa pobijedi, nakon ovog kola zauzimati će 2.mjesto. Dvoboj je na rasporedu u subotu, a početak je u 15 sati.

Oglas

Đakovo i Petrijevci će također svoj dvoboj odigrati ovaj vikend, a Đakovo pobjedom želi napraviti veću razliku u odnosu na svoje gošće i susjede na prvenstvenoj ljestvici. Utakmica je na rasporedu u subotu, od 18 sati.

Oglas

Jedini susret ovog kola koji će biti odigran u nedjelju je između Lipika i Osijeka 3. Obje ekipe su bez boda ove sezone te bi pobjeda u ovom susretu značila jako puno za mlade rukometašice obje ekipe, ponajviše zbog podizanja samopouzdanja. Susret je na rasporedu od 15 sati u nedjelju.

Ekipa Vukovara je slobodna ovo kolo.