Višnjevčani u drugom tjednu pripremnog perioda

Već se više od tjedan dana, pod budnim okom trenera Antuna Labaka, za nastavak proljetnog dijela pripremaju nogometaši Višnjevca. Prošli je ponedjeljak, 17.siječnja, ovaj đakovački stručnjak na klupi Višnjevca okupio svoje trupe i poveo ih na prvi ovogodišnji trening. Kao i u mnogim drugim klubovima, i u svlačionici Višnjevca ima problema s izolacijom i bolesti, no odaziv na dosadašnjim treninzima sasvim je zadovoljavajući.

Oglas

Momčad međužupanijskog ligaša iz Višnjevca ove je zime napustio stasiti napadač Bruno Brlić. U klub za sada još uvijek nitko nije stigao, ali u klubu rade na tome da ipak dovedu poneko ime čime bi se konkurencija u svlačionici još malo zaoštrila.
Labakovi će momci, između napornih treninga trenera poznatog po njemačkom drilu, u pripremnom periodu odigrati i pet pripremnih utakmica. Protivnici Višnjevčani biti će uglavnom trećeligaške momčadi, a donosimo vam i raspored:
29.01 Grafičar Vodovod
05.02 Croatia Đakovo
09.02 Belišće
12.02 Darda
19.02 Zrinski Jurjevac.

Oglas

Višnjevac je jesenski dio sezone završio na sedmom mjestu s 29 osvojenih bodova. U 17 su odigranih kola Višnjevčani slavili 9 puta, u dvije su utakmice s protivnicima podijelili bodove, dok su šest puta napuštali teren pognute glave.
Momčad trenera Antuna Labaka će u prvom kolu proljetnog dijela na gostovanje u Stare Jankovce, kod ekipe trenera Stjepana Kvesića. U prvoj utakmici između ova dva suparnika igrane u Višnjevcu, Višnje su ostvarile minimalnu pobjedu.