/Višnjevac startao pod vodstvom novog trenera Josipa Tomasa MILAN VUICA VIŠE NIJE TRENER
višnjevac fb

Višnjevac startao pod vodstvom novog trenera Josipa Tomasa MILAN VUICA VIŠE NIJE TRENER

U ponedjeljak su prozivkom i prvim treningom započele su pripreme nogometaša Višnjevca, za start prvenstva u okviru novooformljene MŽNL OS – VK. Najveća vijest je promjena na klupi momčadi iz predgrađa – Milan Vuica više nije trener, a novog trenera Josipa Tomasa i igrače dočekali su i pozdravili, predsjednik Marijan Mihaljević, dopredsjednik Nikola Gelo, tajnik Željko Lončar, te članovi Ivica i Zdravko Šergo i Davor Jeger .
Prigodnim govorom igračima se obratio tajnik Lončar, a nakon njega trener Tomas je iznio plan i program pripremnog razdoblja..

Prvom treningu od starosjedilaca su prisustvovali, vratar Filip Teskera, zatim Luka Ivković, Luka Nađ, Branko Mihaljević, Andrej Suvaljko, Marin Grgić i Marko Pušić ( rehabilitacija zbog operacije ramena ).

Od novih lica su se pojavili Zvonimir Lendić ( Darda ), Denis Kuzevski ( Radnički Mece ), Andrej Nemet ( Slavonac Ladimirevci ) i Ivan Rosner ( Grafičar Vodovod ).

Zatim tu su bili i povratnici u višnjevački klub Ivan Barišić ( Grabovac ), Tin Rebrina ( Vihor Jelisavac ), Roberto Tomas ( Omladinac Petrijevci ), Marijan Lukačić ( Tomislav Livana ) i Borna Špoljarinec (pauzirao prošlu sezonu).

Izostanak sa prozivke su opravdali Ante Mihaljević, Tomas Tadić, Mislav Perković, Ante Tomas i Kristijan Bačani.

To vjerojatno nije sve što se tiče transfera, jer u svakom trenutku se može pojavit još koji igrač u rosteru novog trenera višnjevačkog kluba.

Foto FB Višnjevac

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.