Vinogradar iz Mandićevca stopostotan u pripremnom periodu

Nogometni klub Vinogradar iz Mandićevca posljednjih sezona igra vrlo bitnu ulogu u đakovačkoj 2. ŽNL. Mandićevac već neko vrijeme nije selo poznato isključivo po berbi grožđa, već po dobroj ekipi iz sela odakle se rijetko odnose bodovi. Do posljednjeg jesenskog kola, igralište u Mandićevcu bilo je neosvojiva tvrđava čak 1659 dana. Tada je, nažalost po Mandičevčane, stigao domaći poraz od momčadi Poleta iz Semeljaca. Prije njih, još 07. svibnja 2017. godine, to je pošlo za rukom ekipi Dračica koje su te godine suvereno osvojili Ligu NS Đakovo. Vinogradarova je momčad sastavljena od iskusnih igrača koji su dugi niz godina igrali više rangove u Slavoniji i Baranji. Spomenimo svakako braću Fehir, Dražena i Josipa, Antonia Kerovca, a službene je nastupe za momčad Vinogradara imao i iskusni đakovački napadač, Antun Labak.
Jesen su Vinogradari završili na devetom mjestu đakovačke 2. ŽNL sa šesnaest osvojenih bodova. U 13 su kola zabilježili 5 pobjeda, uz jedan neodlučen ishod.

Oglas

Službena prozivka i prvi trening odrađeni su 03.veljače, kada je dečke okupio igrač Dražen Fehir koji uz pomoć Zorana Penca vodi seniorsku momčad. Za sada je odaziv na treninge dobar, iako bi mogao biti još bolji, ali zbog poslovnih i akademskih obveza je sveden na desetak igrača svaki trening.
U klubu sve posebno raduje činjenica da nitko nije otišao iz kluba. S druge pak strane, svlačionica je brojnija za tri nova imena: Josip Grgačević (Velebit Potnjani), vratar Marko Kovač (Sloga Podgorač) i Tomislav Horvat koji će se pokušati vratiti nakon ozljede.

Oglas

Iza Vinograda su dvije prijateljske utakmice u kojima su bili uspješni, a sve u klubu raduje forma napadača koji su na zavidnoj razini. Mandičevčani su odigrali dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede. Slavili su nad momčadi Hoška iz Gašinaca rezultatom 4:2 i ekipom Dinama iz Budimaca 9:2. U pripremnom ih periodu očekuju još dvije utakmice: idući vikend sa Slogom iz Podgorača, te generalka s Vihorom iz Jelisavca.
Za sada je rad i zalaganje cijele ekipe na vrlo visokoj razini, a sve u klubu posebno veseli trenutna forma Josipa Fehira, koji je u sezoni 2020./2021. završio na vrhu strijelaca 2. ŽNL Đakovo.

Oglas

U prvom proljetnom kolu, u Mandićevac dolazi ekipa Kešinaca koja se trenutno nalazi na šestoj poziciji prvenstvene ljestvice. Početak prvenstva planiran je za 13. veljače.
Cilj Vinogradara je što prije matematički osigurati opstanak i probati se ugurati u gornju polovicu prvenstvene ljestvice. U klubu se radi jako dobro, a u klubu ističu da druženje i pozitiva donose rezultat. Želja svih je da Mandićevac ponovno bude jedna od najvećih utvrda đakovačkog nogometa.