/Vinkovčakne u dramatičnoj utakmici poražene
ŽOK Vinkovci poražene

Vinkovčakne u dramatičnoj utakmici poražene

Vinkovačke odbojkašice su u dramatičnom susretu 11. kola 1.A Nacionalne odbojkaške lige poražene od vodećeg OK Marina Kaštela.

Vinkovčanke su pružile sjajan otpor favoriziranim kaštelankama te su poražene tek u neizvjesnom 5. setu. Napeti prvi set je otišao na stranu gošći rezultatom 25:27, vinkovčanke su u drugom bile fenomenalne i osvojile ga sa visokih 25:16. Dalmatinke su ponovno došle u prednost osvojivši 3. set 25:19, ali naše slavonke se ponovno vraćaju slavljem u 4. setu 25:21, da bi u odlučujućem setu ekipa Kaštela ipak bila spretnija i sretnija te slave 15:12.

ŽOK Nova Gradiška je poražena 3-1 u Rovinju, te su ih sada rovinjanke preskočile na tablici, ali imaju isti broj bodova. Naše djevojke su osvojile prvi set, ali nakon toga istrijanke lagano osvajaju sva tri preostala seta te zasluženo slave.

Kako smo najavljivali večeras se u Vukovaru igra jako zanimljiv susret između ŽOK Vukovar i HAOK Mladost iz Zagreba, u kojem vukovarke traže nastavak sjajne serije pobjeda. Susret se od 19,00 sati igra u sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića.

Podijeli
  •  
  •  
  •