/Vinkovački Judaši osvojili 9 medalja 500 NATJECATELJA IZ 50 KLUBOVA I 12 ZEMALJA
foto-JKOLIMPVK

Vinkovački Judaši osvojili 9 medalja 500 NATJECATELJA IZ 50 KLUBOVA I 12 ZEMALJA

U Vinkovcima je proteklog vikenda održan judo turnir Higl Open 2019 na kojem je sudjelovalo oko 500 natjecatelja iz 50 klubova iz 12 zemalja.

Na svoje prvo natjecanje i po svoje prvo natjecateljsko iskustvo išlo je 19 članova JK „Olimp“ Vinkovci te su osvojili 9 odličja. Srebrno odličje osvojili su Mateo Kruščić i Matej Markota, a brončano Nika Potesak, Ema Markota, Lorena Bičanić, Filip Markota, Borna Petričević, Josip Bošnjak i Tomislav Beslemović. Na korak do medalje ostali su Ivano Medaković, Mato Vukovac,  Tin Hodak, Ida Knežević i Ivano Rapić osvojivši 5. mjesto, a Zvonimir Beslemović osvojio je 7. mjesto.  Na  natjecanju su sudjelovali i Dorian Pamuković, Patrik Cvitanović, Ivan Juriša i Tena Horvatović. Treneri Zvonimir i Blaženka Markota zadovoljni su prvim nastupom i postignutim rezultatima svojih natjecatelja.

Judo klub „Olimp“ Vinkovci osnovan je ove godine te je u lipnju primljen u članstvo Hrvatskog judo saveza. Iz kluba pozivaju svu zainteresiranu djecu da im se pridruže na treninzima utorkom i četvrtkom od 18:45 do 20 sati u dvorani osnovnih škola J. Kozarca i I.G.Kovačića.

Podijeli
  •  
  •  
  •