/Viljevo ambiciozno kreće u pripreme za novu sezonu NOGOMETNI KLUB VILJEVO SLAVI 70. ROĐENDAN
mladost viljevo

Viljevo ambiciozno kreće u pripreme za novu sezonu NOGOMETNI KLUB VILJEVO SLAVI 70. ROĐENDAN

Nogometni klub Viljevo sutra kreće s pripremama za novu, treću u nizu sezonu u 1. ŽNL osječko baranjske županije. Nakon što su kao novak jako mučili u debitantskoj sezoni, protekle sezone Viljevčani su pod vodstvom mladog i talentiranog trenera Dinka Puljića bili vrlo uspješni i sve su ugodno iznenadili, kako rezultatima tako i igrama.

Dinko Puljić svoje nogometaše nakon ljetnog odmora okuplja sutra i kreću s pripremama za novu sezonu u kojem je letvica dodatno podignuta. Kroz pripremni period odradit će Puljićeva momčad 26 treninga i odigrati 5 pripremnih utakmica (Dubrava Ivanovci, Jedinstvo Donji Miholjac, Mladost Črnkovci, Vihor Jelisavac te uz to kup utakmica). Osim toga sudjelovati će Viljevo i na dva memorijalna turnira u Kapelni i Ivanovu. S obzirom da NK Viljevo ove godine slavi 70. rođendan, tu hvalevrijednu obljetnicu obilježit će upravo spomenutim susretom s trećeligašem iz Jelisavca.

Što se igračkog kadra tiče i on se nešto promijenio. Iz kluba su otišli kapetan Knežević (Beničanaci) i Kupanovac (Mladost Črnkovci), a pristupili su mu Vuković i Vicić (Nk Daruvar) te Sklizović (Nk Sokol Rakitovica). Želja i ambicija kluba je biti uspješniji nego protekle sezone, dakle plasirati se među 5 najboljih u 1. ŽNL čime bi zapravo osigurali još jednu prvoligašku sezonu ukoliko se dogodi nova renkonstrukcija liga i ispadanje brojnih klubova.

Podijeli
  •  
  •  
  •